Donacione

Miqtë tanë të Jackson Friends Church na kanë mundësuar që ju të dërgoni donacionin tuaj për ne online dhe nëse jeni në Amerikë, i zbritshëm nga taksat! Merrni një moment dhe dhuroni për ne sot!