21 Mars


WDSD


Udhezuesi i Teleterapise


Modelet e Teleterapise


Donate

Miqtë tanë të Jackson Friends Church na kanë mundësuar që ju të dërgoni donacionin tuaj për ne online dhe nëse jeni në Amerikë, i zbritshëm nga taksat! Merrni një moment dhe dhuroni për ne sot!

wdsd

paypal

Opinione

1Mesazhi im per ju është të investoni për fëmijën tuaj sot që ata të bëhen të aftë për jetën e përditshme. Kjo ndikon në cilësinë e jetës suaj dhe të fëmijës. Lumturinë njeriu e gjen pikërisht aty, tek gjërat që bëjmë çdo ditë! Suela

Partneret

Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
F�mij�t me Sindrom�n Down m�sojn� m� mir� n� nj� mjedis gjith�p�rfshir�s!
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania