Projekti me AKPA

By Qendra Jonathan

Së bashku me AKPA, Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive në kuadër të Programit të Punëve Publike në Komunitet patëm mundësi të zbatonim për 12 muaj projektin për punësimin e të resë tonë, Amelias, në pozicionin e banakieres. Amelia pati mundësinë të merrte trajnimin e duhur për pozicionin e punës si kamariere dhe të punonte me kohë të pjesshme pranë ambienteve të Bar Kafe “te Xhoni”. Në fund të projektit, mami i Amelias u shpreh me fjalët “Dua të shpreh mirënjohjen time për mundësinë që i ofruat vajzës time, Amelias! Ju ia keni bërë jetën plot ngjyra dhe Amit i buzëqesh fytyra. Faleminderit që besuat në aftësitë e saj, për durimin dhe mbështetjen e vazhueshme! Faleminderit nga thellësia e zemrës”!

 Disa momente gjatë punës me Amelian! ♥

Related: