Jorid Spiecker

JORID SPIECKER

Anëtare Bordi

Education & Training

Jorid Spiecker është anëtare e Bordit. Lindur dhe rritur në Norvegji, e trajnuar në financë. Që prej vitit 1990 ka jetuar në Ballkan si misionare me Të rinjtë me një mision (YWAM). U Trajnua në Universitetin e Kombeve të YWAM: Shkolla e Misionit, Udhëheqësia, Shërbesa e Familjes dhe është Këshilluese Martesash e Çertifikuar. Jorid ka pasion mentorimin e grave dhe çifteve të reja. Bashkë me të shoqin drejtojnë Shërbesën e Familjeve për Shqipërinë të YWAM dhe janë pjesë e ekipit të Shërbesës me Familjet për Europën të YWAM.