Elvira Rajoo

ELVIRA RAJOO

Kryetare Bordi

Education & Training

Elvira Rama është anëtare e Bordit. Ajo është diplomuar në Universitetin Regent të Virgina në degën e Sipërmarrjes & Udhëheqësisë me Master në Udhëheqjen & Zhvillimin Organizativ. Elvira ka një eksperiencë të gjatë në punën me ekipe ndërkulturore në Lindje, Europën Lindore, Azinë Lindore & Jugore, Ishujt Paqësorë dhe Afrikën Lindore & Perëndimore. Ajo ka drejtuar ekipe operacionale, ka mbajtur pozicione drejtuese në Burime Njerëzore, ka punuar si këshilluese strategjike dhe aktualisht ka rol konsulente e lartë per Ndryshim & Zhvillim Organizativ Global në World Vision Ndërkombëtar. Aktualisht, Elvira mban pozicionin e udhëheqjes globale, të mësuarit dhe zhvillimit, Shërbimet Catholic Relief.