21 Mars


WDSD


Udhezuesi i Teleterapise


Modelet e Teleterapise


Donate

Miqtë tanë të Jackson Friends Church na kanë mundësuar që ju të dërgoni donacionin tuaj për ne online dhe nëse jeni në Amerikë, i zbritshëm nga taksat! Merrni një moment dhe dhuroni për ne sot!

wdsd

paypal

Opinions

My message to all parents is to invest in your child's future so that they will be enabled for everyday life. This affects your life quality and your child's. Happiness is there, where we live everyday! Suela

Partneret

Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
F�mij�t me Sindrom�n Down m�sojn� m� mir� n� nj� mjedis gjith�p�rfshir�s!
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania
Jonathan Center - Down Syndrome in Albania


Founders:

Oreada Kita
Annette Van Gorkum


Board Members:

Lorna Qesteri - Kryetare
Tamy Doci
Oreada Kita


Staff:

Piro Paparisto - Drejtor Didaktik
Iva Shehu - Mjeke
Artemisa Shehu - Psikologe
Entela Mataj - Kordinatore
Borena Hekuri - Psikologe
Irini Halili - Logopede
Diana Kryemadhi - Edukatore